Mobilapp och “Mina sidor”

Med hjälp av vår mobilapp och på “Mina sidor” kan du styra och ställa in ditt hemlarm efter just dina behov oavsett om du är hemma eller befinner dig på resande fot.

I appen kan du se status på ditt larm, larma av och på eller ta en titt på historiken mm. Du ser självklart i appen om ditt hemlarm löser ut och vilken komponent det är som larmat. Dessutom får du upp bilderna från dina IR-kameror vilket gör att du direkt ser om det var dina barn, ditt husdjur eller en oinbjuden gäst som utlöst larmet. Det enda som krävs är att du har tillgång till internet.

Appen är gratis att ladda ner och använda och finns tillgänglig för iOS och Android. Sök på “Securitas larm”, antingen i App Store eller Google play för att hitta den eller klicka på respektive knapp nedan.

På mina sidor kan du göra anpassade inställningar för var och en av komponenterna i ditt larmsystem. Du kan exempelvis välja att ha delar av ditt hem larmat när du sover eller ha garaget larmat trots att du är hemma. Sedan är det bara att välja i vilket läge du vill ha larmet från antingen “Mina sidor” eller din app (detta går även bra att göra via manöverpanelen eller fjärrkontrollen). På-, av- eller hemmaläge. Beroende på vilken komponent du väljer kan inställningsmöjligheterna variera något.

Har du köpt till extra komponenter så är det på “Mina sidor” du lägger till dem i ditt larmsystem så att de fungerar tillsammans med dina befintliga komponenter.