Securitas klubblarm, sponsring till svenska idrottsföreningar

 

Securitas klubblarm, sponsring till svenska idrottsföreningar

Behöver er förening dryga ut sin kassa? Har ni ungdomslag som behöver spara pengar till resor och turneringar? För varje Securitas hemlarm ni förmedlar får ni 500 kr till klubb- eller lagkassan. Skicka er ansökan redan idag via formuläret nedan.

 

Securitas klubblarm, inga inverstingskrav

Inga investerings- eller försäljningskrav

När ni registrerat er förening till Securitas Klubblarm är det enda ni behöver göra att sprida informationen om sponsringserbjudandet till så många som möjligt. Själva försäljningen av larmen sköter vi genom att beställningarna görs här på securitashemlarm.se. Ni behöver alltså inte köpa in och lagerhålla larm som ni sedan är tvungna att sälja och vi ställer heller inga krav på att ni måste sälja ett visst antal larm.

 

Securitas klubblarm, försäljning

Ett bra komplement till andra försäljningsaktiviteter

Försäljningen av Securitas hemlarm ersätter inte befintliga försäljningsaktiviteter utan fungerar snarare som ett komplement. Glöm den traditionella dörrknackningen. Sprid istället informationen till medlemmar och föräldrar i föreningen och låt det spridas vidare till vänner och bekanta genom mun till mun-metoden.

 

Securitas klubblarm, tryggare vardag

En förstklassig produkt

Med ett av marknadens bästa hemlarm hjälper ni era medlemmar och anhängare att få en tryggare vardag, minska risken för inbrott samt att få ett förstklassigt brandskydd. Självklart kan man styra larmet med sin smartphone och skräddarsy det efter just sina behov.

 

Skicka ansökan

Securitas klubblarm sköts via vår partner Kamic Security
Föreningens namn: *
Kontaktperson: *
E-post kontaktperson: *
Telefonnummer kontaktperson: *
Eventuellt meddelande:
Uekf
Kod från Captcha-bild: *